Kokonaisratkaisut

Rakennusten lämmitys kuluttaa 26% koko Suomen energiankulutuksesta. Monet rakennukset ovat liiaksi lämmitettyjä ja asuinhuoneistoissa olosuhteet eivät ole mukavalla tasolla. Lisäksi rakennusten ylläpitoa ei välttämättä tehdä tehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Energiakustannusten noustessa rakennusten omistajien on varattava vuosittain enemmän rahaa lämmityskustannusten ja ylläpitokustannusten kattamiseen. Talotohtori ratkaisujen ja palveluiden avulla voidaan ratkaista näitä ongelmia - kustannustehokkaasti yhdellä järjestelmällä.

RATKAISUESIMERKKI 1: Energiatehokkuuden optimointipalvelu
Kysyntäjoustopalvelumme kaukolämpölle ja sähkölle yhdessä muiden älykkäiden palveluiden kanssa mahdollistaa tehopiikkien leikkaamisen ja energiankäytön pienentämisen. Tämä tarkoittaa 10-30% kokonaissäästöä energiakustannuksissa.
RATKAISUESIMERKKI 2: Asumismukavuuden maksimointi
Älykkäät termostaatit, sisäilman laatua mittaavat sensorit yhdistettynä sääennusteeseen tarjoavat lämmityksen ohjaukseen tarvittavat keinot erinomaisen asumismukavuuden ylläpitämiseen.
RATKAISUESIMERKKI 3: Kiinteistön ylläpidon optimointi
Talotohtori kiinteistöautomaation etähallinta- ja valvomopalvelu yhdessä kattavan sensoroinnin kanssa mahdollistaa reaaliaikaisen kiinteistöjohtamisen, mikä puolestaan mahdollistaa ennakoivan huollon, vähentää huoltokäyntejä ja tuo säästöä kiinteistön ylläpitokustannuksiin.

Isännöitsijä, kiinteistövastaava

Energiatehokkuuden parantaminen, vesivuotojen hallintaan saaminen tai vaikkapa lämpöpumpun moitteettoman toiminnan varmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ole hyvä ja täytä lähtötietolomakkeeseen yhteystietonne sekä kiinteistönne tiedot. Otamme teihin viipymättä yhteyttä ja sovitaan mahdolliset seuraavat toimenpiteet. Kiitos!