Talotohtori asiakaspäivä 14.3.2018 Hämeenlinnassa

Tervetuloa Talotohtori-asiakaspäivään, joka kokoaa energia- ja kiinteistöalan ammattilaiset sekä digitalisaatio-palveluita tarjoavat yritykset yhteen Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaaseen Hämeenlinnaan keskiviikkona maaliskuun 14. päivä.

Päivä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden laajentaa näkemystäsi digitalisaation mahdollistamien palveluiden tarjoamiseen ja käytännön toteutuksiin.  Päivä on hyödyllinen myös verkostoitumisen kannalta.

Kiinteistöjen hoidon ja ylläpidon palveluntuottajat sekä automaatiojärjestelmien kehittäjät ja toimittajat voivat osallistua seminaariluentojen rinnalla pidettävään Talotohtori-valvomokoulutukseen, jossa opit muutamassa tunnissa kuinka helposti kiinteistöjen automaatiojärjestelmät ja erilaiset IoT-sensorit saadaan liitettyä samaan valvomoon. Näin voidaan rakentaa esimerkiksi ennakoivaan huoltoon liittyviä palveluita.

Varmista paikkasi tapahtumassa ja ilmoittaudu mukaan joko seminaariin tai koulutukseen 23.2.2018 mennessä - tätä tapahtumaa et halua jättää väliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *