Esineiden internet vyöryy talotekniikkaan

 

Esineiden internetiä hyödyntävät ratkaisut yleistyvät vauhdilla talotekniikassa. Talotohtori palvelu tarjoaa niiden hallintaan tehokkaan järjestelmän, jossa hyödynnetään DNA:n tietoturvallisia liittymiä.

Kiinteistöjen omistajat etsivät automatiikasta ja esineiden internetistä, eli IoT:sta, uusia ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseen ja kustannussäästöihin. Talotohtori kiinteistöjen hallintajärjestelmään voidaan liittää olemassa oleva talotekniikka sekä kattavasti IoT palveluita laitevalmistajasta riippumatta.

”IoT:n ansiosta esimerkiksi kiinteistöjen lämmityksen ja ilmanvaihdon hallintaan tulee koko ajan uusia palveluja. Tyypillinen ongelma kuitenkin on lukuisista palasista ja useista eri pilvipalveluista koostuvan kokonaisuuden hallinta. Me tarjoamme tähän yhden käyttöliittymän ja järjestelmän, joka toimii kustannustehokkaasti pilvessä”, Enermixin toimitusjohtaja ja perustaja Janne Heinonen sanoo.

Lue lisää Talotohtori ja DNA yhteistyöstä: Esineiden internet vyöryy talotekniikkaan 
Katso videolta, miten Talotohtorilla valvotaan päiväkotien sisäilman olosuhteita: Hyvä paha digitalisaatio: IoT pelastaa maailman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *